Black and White Nails

Black and White Nails

Heey heey, ik weet dat ik gezegd heb dat ik vandaag zou uploaden en ik denk dat dit nog wel telt. Maar vandaag zijn er wel wat dingen anders gelopen dan gepland. Eén van mijn grootste idolen is gestorven… Cory Monteith you will be missed.

BlackAndWhite1

 

Ik heb dus vandaag gekozen voor een zwart-wit design. Ik had de witte nagellak gekocht op de luchthaven (toen ik terug kwam van Venetië) en besloot hem direct op te doen. Daarna koos ik voor een zwarte nagellak aangezien ik al een hele tijd een zwart-wit design wou maken, maar er nooit wit voor had.

Het design op zich is echt gemakkelijk, maar doordat je op elke nagel iets anders doet creëer je een leuk effect. Het voordeel aan deze combinatie is dat het echt op ALLES past. En op felle kleedjes of t-shirts valt het best wel op ;)

Zoals jullie dadelijk zien bij mijn oplijsting van de gebruikte nagellak zullen jullie zien dat de beide lakjes van OPI zijn, een duurder merk. Ja dat is best raar voor mij aangezien mijn nagellak bijna allemaal van kruidvat komt. Maar aangezien ik helemaal niet tevreden was over alle witte lakjes die ik al heb uitgetest (de meeste dekten niet zo goed of waren te “tip-ex wit”), heb ik er dus voor gekozen om een wit en zwart lakje te kopen van OPI. Best een goede investering.

BlackAndWhite2

De producten die ik gebruikt heb voor deze nail-art zijn:
Studio Nails 24/7 Nail Base van Essence
My Pimped Out Wonderland van OPI (Astrid Bryan -collectie)
Alpine Snow van OPI
Zwarte nagellak uit een 2wayNailArtPencil (gekocht via e-bay)

Wat vinden jullie van deze nail-art? Gaan jullie hem uitproberen?
Laat het me weten via de comments, of stuur een foto naar [email protected] ! (:

 

Gepost door Edeline – Ik ben Edeline en ik ben 18 jaar. Ik hou ervan mijn nagels te lakken, liefst zo kleurrijk mogelijk. Ik blog swatches, maar maak ook nail-art die makkelijk na te maken is.

Bookmark de permalink of laat een trackback achter.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met anderen. Verplichte velden aangeduid met een *

*
*

Deze HTML tags mag je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

or