Colorful Summer Nails!

Colorful Summer Nails!

Hoi hoi! Vandaag (eigenlijk een paar dagen geleden) heb ik besloten eindelijk mijn nagels nog eens te lakken, en aangezien het weer nu meestal héél warm is besloot ik ook héél kleurrijke nagellak te gebruiken.

ColorfulSummerNails1

De reden waarom ik mijn nagels amper lak in de zomer, zeker als die zo warm is als nu, is omdat nagellak dan zo verschrikkelijk slecht droogt en ik dan meer last heb van luchtbelletjes in mijn nagellak… Maar nu kon ik het echt niet meer laten, zeker omdat dit design mij heel vrolijk maakt.

Het grote voordeel aan dit design is dat je helemaal niets extra nodig hebt, ik heb zelfs geen gebruik gemaakt van lakjes met een speciaal rond borsteltje. Hoewel dat natuurlijk wel een mooier effect geeft, maar ik heb nu eenmaal niet elke kleur in verschillende merken (:

Wat je doet:
1. Een basislaag, de onderste kleur, die lak je over je hele nagel.
2. Je neemt een 2de lakje en plaatst dit in het midden van je nagel en maakt dan een lijn recht naar beneden, langs beide kanten van deze lijn maak je nog 2 lijnen. Deze lijnen gaan volgens een trapje, dus één is langer en de andere is korter.
3. Je doet hetzelfde met de 3de kleur maar je start steeds een beetje lager. Deze stap kan je eventueel nog eens herhalen als je nagels erg lang zijn, of je er gewoon zin in hebt ;)

ColorfulSummerNails3

De producten die ik gebruikt heb voor deze nail-art zijn:
Studio Nails 24/7 Nail Base van Essence
Nailpolish 48 van 2B (deze heeft zelfs een geurtje, leuk extraatje)
High Line Green van NYC
Nailpolish 25 van 2B (is blijkbaar neon, maar ik vind hem even fel als al mijn andere gele lakjes)
Aretha R-E-S-P-I-N-K van Catrice
Y36 van Yes Love

Wat vinden jullie van deze nail-art? Gaan jullie hem uitproberen?
Laat het me weten via de comments, of stuur een foto naar [email protected] ! (:

 

 

Gepost door Edeline – Ik ben Edeline en ik ben 18 jaar. Ik hou ervan mijn nagels te lakken, liefst zo kleurrijk mogelijk. Ik blog swatches, maar maak ook nail-art die makkelijk na te maken is.

In rubriek Eigen kunstwerkjes
Bookmark de permalink of laat een trackback achter.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met anderen. Verplichte velden aangeduid met een *

*
*

Deze HTML tags mag je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

or