Edeline’s Nails @ Hagelrock!

Edeline’s Nails @ Hagelrock!

Hallo allemaal! Ik heb enkele dagen geleden aan iets geweldig leuk mogen meewerken en hopelijk hebben een groot aantal van jullie er ook van kunnen genieten…voor die genen die er nu niets van begrijpen of gewoon heel graag verder willen lezen…

MijnBevalligeAssistente

Samen met mijn bevallige assistente Merel (op de foto) mocht ik op Hagelrock, het festival van onze school Hagelstein, nagels lakken van alle leerlingen die dit wensten. Voor mij was het zeker een leuke ervaring aangezien het op school is dat mijn hele ‘nagellak-verslaving’ gestart is. Namelijk tijdens de lessen esthetica waar je een creatief werkje moest maken met een link naar een kunstenaar. (Klik hier)
Mijn leerkracht was hier natuurlijk ook aanwezig, en ik denk echt wel dat ze trots op me is.

Tijdens mijn hele voormiddag heb ik dus nagels gelakt en gelukkig hadden we voldoende mensen die kwamen opdagen, daarvoor BEDANKT!

Ook had ik beloofd de foto’s op de site te zetten die ik die ochtend getrokken heb, ik heb er niet veel kunnen trekken aangezien ik het zo druk had…indien je zelf nog foto’s hebt stuur je die maar door naar [email protected] en dan voeg ik deze toe op de facebookpagina.

Hopelijk komen er nog vele evenementen waar ik even kan komen nagels lakken en kan ik nog vele onder jullie ontmoeten.
Ook start ik nu de langste vakantie van mijn leven dus zullen er zeker meer posts komen de komende weken ;)

See you all soon!
x Edeline

Gepost door Edeline – Ik ben Edeline en ik ben 18 jaar. Ik hou ervan mijn nagels te lakken, liefst zo kleurrijk mogelijk. Ik blog swatches, maar maak ook nail-art die makkelijk na te maken is.

In rubriek Op Verplaatsing
Bookmark de permalink of laat een trackback achter.

2 Reacties

 1. amai jij kan dat goed! bij hoeveel mensen heb je nagels kunnen lakken en duurde dat niet lang?

  30 juni 2013 @ 09:39
  • Hey Lauranne,
   op Hagelrock heb ik wel een heel aantal nagels gelakt, maar aangezien ik een assistente had die steeds de grondlaag aanbracht ging het een heel stuk sneller ;)

   11 juli 2013 @ 15:44

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met anderen. Verplichte velden aangeduid met een *

*
*

Deze HTML tags mag je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

or