Happy Halloween!

Happy Halloween!

Jaja, ik geef toe dat ik niet zo veel aandacht heb besteed aan deze site de laatste tijd. Maar het leven op de universiteit is erg druk. (Misschien moet ik wel eens een “Week in my life” artikel maken…) Maar om het goed te maken heb ik vandaag voor jullie een dubbele update!

halloween3

Mijn eerste nail-art is een leuke spin, deze is echt niet moeilijk om te maken. Ik heb gekozen om voor een accentnagel te gaan zodat het niet te druk zou worden. De spin maak je door een grote stip/bol te tekenen in het zwart met je grootste dottingtool. De pootjes zijn 8 streepjes die je best van buiten naar binnen maakt.

halloween2

De 2de nail-art is mijn favoriet. Van mijn mama kreeg ik een GIGANTISCH knutselpakket met super veel wiebeloogjes…dus deze wou ik echt eens uittesten. De wiebeloogjes plak je er op door doorzichtige nagellak op het oogje aan te brengen. Ik had na één week nog bijna alle oogjes er op staan, er waren er twee afgevallen aangezien ik niet echt voorzichtig was.

Wat vinden jullie van deze nail-arts? Gaan jullie hem uitproberen?
Wat hadden jullie op jullie nagels met Halloween?
Laat het me weten via de comments, of stuur een foto naar [email protected] ! (:

Zo zag ik er uit op Halloween ;)halloween4

Gepost door Edeline – Ik ben Edeline en ik ben 18 jaar. Ik hou ervan mijn nagels te lakken, liefst zo kleurrijk mogelijk. Ik blog swatches, maar maak ook nail-art die makkelijk na te maken is.

Bookmark de permalink of laat een trackback achter.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met anderen. Verplichte velden aangeduid met een *

*
*

Deze HTML tags mag je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

or