It’s Matte Time: Black

It’s Matte Time: Black

Hoi allemaal, ik besef dat het al een tijdje geleden is dat ik een artikel gepost heb…maar school is net gestart en het is weer eventjes wennen om alles terug te kunnen combineren. Deze keer draait het allemaal om “MATTE”, een trend die nu toch al een tijdje bezig is. Vandaag: Black.

MatteWeekBlack1

Deze keer haal ik mijn matte top coat boven want al mijn designs staan in het teken van matte. Ik besloot te starten met zwart, persoonlijk draag ik niet zo graag zwart aangezien mijn nagels dan niet zo sterk opvallen. Deze keer ging het gewoon goed bij de kleren die ik aan heb.
Ik besloot dus bovenop de matte top coat op één nagel enkele lijntjes te maken, maar deze gaan niet van de ene kant tot aan de andere kant. Het design is dus easy, maar heeft een leuk effect. Simple but effective. (kleine Harry Styles quote :))

MatteWeekBlack3

De producten die ik gebruikt heb voor deze nail-art zijn:
Pro White Hardener van Essence
Black Is Back van Essence
Matte Top Coat van H&M
Zwarte nagellak uit een 2wayNailArtPencil (gekocht via e-bay)

Wat vinden jullie van deze nail-art? Gaan jullie hem uitproberen?
Laat het me weten via de comments! :)

Gepost door Edeline – Ik ben Edeline en ik ben 18 jaar. Ik hou ervan mijn nagels te lakken, liefst zo kleurrijk mogelijk. Ik blog swatches, maar maak ook nail-art die makkelijk na te maken is.

Bookmark de permalink of laat een trackback achter.

4 Reacties

 1. Leuk artikel!

  20 september 2012 @ 15:46
 2. Leuk gedaan!
  Ik heb je trouwens net een mailtje over de 10 Weeks of Nail-art Challenge gestuurd, zou je die misschien even kunnen bekijken? :)

  21 september 2012 @ 15:05
 3. Cool!

  24 september 2012 @ 18:28
 4. wat een leuke blog, neem ook eens een kijkje op die van mij1

  30 september 2012 @ 19:02

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met anderen. Verplichte velden aangeduid met een *

*
*

Deze HTML tags mag je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

or