One Direction Logo Nails!

One Direction Logo Nails!

Ik blijf steeds aanvragen krijgen voor One Direction Designs, waarschijnlijk duren mijn andere 2 1D-designs te lang om te maken.

Ik ben de laatste tijd ook weer wat meer gefreaked dan gewoonlijk aangezien ik volledig in de ban ben van de fanficts op wattpad op mijn GSM ;)
Dit design is net iets gemakkelijker om te maken en erg herkenbaar, de pijltjes zorgen voor wat sarcasme aangezien ze ONE Direction heten en de pijlen in meerdere ‘directions’ gaan x)

De producten die ik gebruikt heb voor deze nail-art zijn:
Absolute Pure van Essence
Snow Motion! van Catrice
Bloody Mary To Go van Catrice
Quick Dry Top Coat van Essence

Gepost door Edeline – Ik ben Edeline en ik ben 18 jaar. Ik hou ervan mijn nagels te lakken, liefst zo kleurrijk mogelijk. Ik blog swatches, maar maak ook nail-art die makkelijk na te maken is.

5 Reacties

 1. Wat een leuke nail art! Mooi gedaan :-)

  16 mei 2012 @ 16:46
 2. Wooww, mooie nagels!
  Ik ga ze proberen na te maken!!
  xx

  25 juni 2012 @ 17:50
 3. Heb je er ook nog uitleg bij? <3
  Ik vind ze wel heel gaaf!

  18 september 2013 @ 12:36
  • Over het algemeen heb je gewoon enkele dottingtools nodig en maak je met deze het design na. Mijn tips hierbij zijn: laat de onderlagen goed drogen voor je het design erop zet en wacht tot alles droog is voor je er een topcoat aan toevoegd.

   20 september 2013 @ 13:29

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met anderen. Verplichte velden aangeduid met een *

*
*

Deze HTML tags mag je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

or